Nieuw: Fibromyalgie massage

Help ik jou, help jij mij dan?

 

Nieuw aanbod in de praktijk: Fibromyalgie massage

 

Fibromyalgie betekent letterlijk: ‘pijn in bindweefsel en spieren’. De aandoening openbaart zich meestal tussen het 25e en 40e levensjaar en veel vaker bij vrouwen dan bij mannen. Het is een aandoening waar steeds meer over bekend is, maar wat niet direct tot oplossingen leidt. Voor veel mensen is de aandoening onomkeerbaar, maar kan de pijn wel verminderd worden. 

Ik zie regelmatig mensen in de praktijk waarbij de pijn bij fibromyalgie hun hoofdklacht is. En deze is bij de een beter behandelbaar dan de ander. Ik ben me er ook van bewust dat er niet direct een oplossing is voor de pijn, maar dat er door massage, coaching en voeding wel verbetering in de dagelijkse situatie kan worden bereikt.

Voor de massage / behandelingen volgde ik een redelijk standaard protocol. aangepast aan de persoonlijke situatie van de cliënt en waar de pijn het meest optreed. Voor een grote groep is dat oké en voldoende. Maar dat geldt niet voor iedereen. Zoveel mensen met fibromyalgie, zoveel verschillende ervaringen en vragen. Daarom is deze aandoening zo interessant, maar ook zo onbegrepen.

Eerder heb ik de aanvullende medische basiskennis bijscholing over Fibromyalgie en CVS gevolgd. Maar om nog meer te kunnen bieden in jouw behandeling, ben ik in de winter gestart met de cursus Fibromyalgie-massage.

Deze massage is een behandeling met warme olie en start op de rug, dan de armen, nek en hoofd. Vervolgens ga ik door naar de achterkant van de benen, kuiten en tot slot nog de voeten. Een hele complete, zachte, maar intensieve behandeling.

Omdat ik deze behandeling online heb gevolgd, en dus niet in de praktijk wil ik deze graag oefenen en eigen maken. Daarom bedacht ik het volgende: Help jij mij, dan help ik jou. Wat houdt dat dan in zie ik je denken. Ik doe deze massage met af en toe kijken op mijn laptop voor ondersteuning, de behandeling kan dan ook iets langer duren. Daarnaast bied ik deze jou dan aan met een leuke korting. Wil je mij helpen, dan is de prijs tussen 2 mei en 10 juni 40 euro.

Ik hoop dat je mij dan ook feedback geeft na de behandeling/massage.

Ook denk ik dat deze massage geschikt is voor mensen met andere (chronische) pijnklachten. Daarom vraag ik je om deze aanbieding te delen met jouw bekenden zodat er meer mensen deze heilzame massage kunnen ervaren.

 

Laat je snel iets van je horen?