Boek hier jouw afspraak online

Wil je op de wachtlijst omdat jouw gewenste keuze niet beschikbaar is, maak dan gebruik van onderstaande optie. Ik neem contact met je op als er plek is.

Vragen of contact?

Wil je graag eerst een kennismakingsgesprek en meer informatie ontvangen, duizelen de mogelijkheden je in de afspraken module, laat me dan contact met je opnemen. Je kunt me eenvoudig een email sturen (elma@voetenalsbasisbijelma.nl) of app/bel me op telefoonnummer: +31648637303

Annuleren, verplaatsen, niet verschijnen op de afspraak.

Annuleren of verplaatsen van een afspraak kan zonder kosten 24 uur van te voren (eventueel online). Als het niet lukt om 24 uur van tevoren te annuleren, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Vanwege COVID-19 ben ik in steeds flexibel met deze regel omgegaan. Als je maar contact opneemt zodat ik weet waarom je niet kunt komen en dan kunnen we hier rustig een nieuw moment voor prikken.

Alle regels rondom privacy, algemene voorwaarden, etc. vindt je in de footer van de website.

Producten of voucher/cadeaubon kopen?

Sinds kort kun je ook producten die ik beschikbaar heb in de praktijk online bestellen, je hoeft dan niet te wachten tot je een keer een afspraak hebt staan. Ook staan er soms leuke cadeautjes of ideetjes in de webwinkel. Neem gerust eens een kijkje voor een ideetje.

Voeten als Basis bij Elma
Arendsdaalder 46
8253 BT Dronten
Telefoon:   06 486 373 03
Email:        elma@voetenalsbasisbijelma.nl
KvK:          72716908

Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?