Vragen of contact?

Wil je graag eerst een kennismakingsgesprek en meer informatie ontvangen, duizelen de mogelijkheden je in de afspraken module, laat me dan contact met je opnemen.

Je kunt me eenvoudig een email sturen (elma@voetenalsbasisbijelma.nl) of stuur een app naar de link hieronder aan de pagina.

Of bel me op telefoonnummer: +31648637303

Of boek jouw afspraak online

Als ik in een behandeling zit, neem ik de telefoon niet op. Je kunt een boodschap inspreken of een bericht of app sturen. Maar je kunt ook een afspraak online inplannen.

Afspraak online maken – hoe:
Om een afspraak te maken, kies je eerst het ‘soort behandeling’. Vervolgens kom je in de agenda. Hier kies je een dag en een tijdstip. Daarna vul je jouw persoonlijke gegevens in en klikt u op verzenden.

Ik waardeer het zeer als je ook de tijd neemt om aan te klikken dat je gegevens mogen worden opgeslagen en dat je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen.

Producten of voucher/cadeaubon kopen?

Sinds kort kun je ook producten die ik beschikbaar heb in de praktijk online bestellen, je hoeft dan niet te wachten tot je een keer een afspraak hebt staan. Ook staan er soms leuke cadeautjes of ideetjes in de webwinkel. Neem gerust eens een kijkje voor een ideetje.

Annuleren, verplaatsen, niet verschijnen op de afspraak.

Annuleren of verplaatsen van een afspraak kan zonder kosten 24 uur van te voren (eventueel online). Als het niet lukt om 24 uur van tevoren te annuleren, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Vanwege COVID-19 ben ik in steeds flexibel met deze regel omgegaan. Als je maar cotnact opneemt zodat ik weet waarom je niet kunt komen en dan kunnen we hier rustig een nieuw moment voor prikken.

Alle regels rondom privacy, algemene voorwaarden, etc. vindt je in de footer van de website.

Voeten als Basis bij Elma
Arendsdaalder 46
8253 BT Dronten
Telefoon:   06 486 373 03
Email:        elma@voetenalsbasisbijelma.nl
KvK:          72716908

Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?