Agenda en activiteiten

Ik vind het belangrijk om regelmatig een bijscholing te volgen om zo nieuwe inzichten te verkrijgen. Maar ook om met collega therapeuten te kunnen sparren en ervaringen uit te wisselen.

Ook vind ik het fijn om waar mogelijk op een evenement mezelf en de VoetreflexPlus therapie te kunnen laten zien. Voetreflex wordt veel beoefend, maar er zit verschil in de diverse manieren waar en hoe je de massages inzet. Daarom is het goed om regelmatig via evenementen, beurzen of markten mijn praktijk en werkwijze te kunnen laten zien en natuurlijk waar mogelijk ook te laten ervaren. Want ervaren is de beste manier om kennis te maken met de kracht van Voetreflex(Plus). Nog steeds vragen mensen als ik bij je kom moet ik er dan ook in geloven??? Kom gewoon ervaren…

Ik ben te vinden op diverse markten, beurzen of evenementen.

De komende periode kun je me vinden bij:

Vanwege Corona zijn alle evenementen helaas afgezegd. 

Cursus door Voeten als Basis bij Elma:

Ook deze zullen pas weer gegeven worden als meer zicht is op de ontwikkelingen met Corona. De regels omtrent het op kleine schaal aanbieden van cursussen zijn momenteel nog te groot.

De volgende opleidingen / Workshops heb ik gepland voor mijzelf en dan is de praktijk gesloten :

  • Zaterdag 5 september: Voetreflex en dementie
  • Donderdag 17 september: Basiscursus cupping;
  • Donderdag 22 oktober: Bijscholing Medische Basiskennis Fibromyalgie
  • Donderdag 7 januari 2021: Bijscholing Neuropathie door chemo.

Ook een idee, wil je een presentatie, of een workshop voor een groep geïnteresseerde vrienden, collega’s  of bedrijf. Neem dan contact met mij op, dan kijken we wat mogelijk is.

Doorbloeding en energiestroming activeren met een ontspanningsmassage?