Contact

3 + 5 = ?

Contact

Wil je meer weten over mijn behandelingen, mijn manier van werken, dan kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek.

Laat je vraag of opmerking achter via het contactformulier hiernaast en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Boek uw afspraak online

Als ik in een behandeling zit, neem ik de telefoon niet op. Je kunt een boodschap inspreken of een bericht of app sturen. Maar je kunt ook een afspraak online inplannen.

Afspraak online maken – hoe:
Om een afspraak te maken, kies je eerst één of meerdere behandelingen, daarna kies je ‘volgende stap’. Vervolgens kom je in de agenda. Hier kies je een dag en een tijdstip. Daarna vul je jouw persoonlijke gegevens in en klikt u op ‘boek mijn afspraak’. Ik waardeer het zeer als je ook de tijd neemt om aan te klikken dat je gegevens mogen worden opgeslagen en dat je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen.

Annuleren, of verplaatsen van een afspraak kan zonder kosten 24 uur van te voren (eventueel online). Als het niet lukt om 24 uur van tevoren te annuleren, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Vanwege COVID-19 zal flexibeler met deze regel omgegaan worden als de afzegging betrekking heeft op de daarin afgesproken redenen.


Voeten als Basis bij Elma
Arendsdaalder 46
8253 BT Dronten
Telefoon:   06 486 373 03
Email:        elma@voetenalsbasisbijelma.nl
KvK:          72716908