Boek uw afspraak online

Als ik in een behandeling zit, neem ik de telefoon niet op. U kunt een boodschap inspreken of een bericht of app sturen. Maar u kunt ook een afspraak online inplannen.

Afspraak online maken – hoe:
Om een afspraak te maken, kiest u eerst één of meerdere behandelingen, daarna kiest u ‘volgende stap’. Vervolgens komt u in de agenda. Hier kiest u een dag en een tijdstip. Daarna vult u uw persoonlijke gegevens in en klikt u op ‘boek mijn afspraak’.

Mocht u onverhoopt uw afspraak niet na kunnen komen, dan vraag ik u om 24 uur van te voren te annuleren. Als het niet lukt om 24 uur van tevoren te annuleren, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Vanwege COVID-19 zal flexibeler met deze regel omgegaan worden als de afzegging betrekking heeft op de daarin afgesproken redenen.

Vanwege COVID-19 regels is behandeling enkel op afspraak mogelijk en er gelden extra aandachtspunten. Zie een voorbeeld protocol en het document dat ook in de praktijk aanwezig is.

2020.05.08 regels praktijkruimte

Nieuw!

In verband met Corona heb ik ook besloten dat het mogelijk is om digitaal direct je betaling te doen. Dat is ook eenvoudiger bij de optie die eerdaags online is, het kopen van cadeaubonnen en productboxen.

Na je afspraak te hebben vastgelegd, kun je kiezen of je direct afrekent, of pas bij de afspraak.


Contact

Voeten als Basis bij Elma
Arendsdaalder 46
8253 BT Dronten
Telefoon:   06 486 373 03
Email:        elma@voetenalsbasisbijelma.nl
KvK:          72716908