Ellen
5

mei 2022
“Weer een uurtje heerlijk ontspannen. Rustige omgeving en muziek en een heerlijke massage. Af en toe moet je jezelf even verwennen en je krijgt er gelijk ook weer energie van. Tenslotte stroomt alles weer heerlijk door je lijf en worden de afvalstoffen afgevoerd.”
Monique
5

augustus 2022
“Na een hartelijk welkom en een heerlijk voetenbad, heeft Elma mijn hoofd, benen en voeten heerlijk en vakkundig gemasseerd. Elma is een fijne, rustige persoonlijkheid en zorgt dat je helemaal ontspannen de behandeling ondergaat. Ik raad haar iedereen aan!”
Kim
5

augustus 2022
“Ik vond het een hele fijne afspraak. Ik had het gevoel dat ik in ons gesprek voorafgaand aan de massage open kon spreken zonder me in te hoeven houden. Dit vind ik heel fijn en lucht op. Ik heb de hele afspraak als veilig en prettig ervaren”
Carolien
5

april 2022
“Heerlijk ontspannen, goede massage.
Geeft weer energie!”
Gerda
4

juli 2022
“Even helemaal ontspannen met zowel een hoofdmassage als voetbehandeling.”
Irene
5

juli 2022
“Heerlijk ontspannen ervaring. Zeker een aanrader!”
Anja
5

mei 2022
“De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Het is rustig en pijnloos, wat erg goed en relaxed voelt. Of het werkzaam zal zijn, zal na een aantal behandelingen moeten blijken, maar ik ben vol goede hoop.”
Renate
5

januari 2022
“Ik had veel stress in mijn lijf door een aanrijding vorige week. Na de behandeling voelde ik me voor t eerst sinds 8 dagen weer ontspannen. Dank je wel weer voor de heerlijke behandeling!”
Yolanda
5

januari 2022
“De massage aan mijn voeten was fijn!”
Gerrit
5

januari 2022
“Goed gevoel, relaxte voetmassage, warme voeten na afloop.”
Lydia
5

januari 2022
“Prima! Fijne behandeling.”
Carolien
5

april 2022
“Heerlijk ontspannen, goede massage.
Geeft weer energie!”