Voeten als Basis in Frankrijk

Eind maart 2023 zijn Marc en ik verhuisd naar het kleine plaatsje Feusines in Frankrijk om mijn (onze) droom waar te maken.

Mijn droom: een fijne plek in een landelijk gebied met ruimte voor dieren, eigen groenten/fruit/bloemen en om mijn creativiteit te laten opbloeien en massages en aandacht te kunnen bieden.

In 2022 belandde onze plannen voor een eigen plek/huis in Frankrijk in een sneltreinvaart en vonden wij plots ons ‘droomhuis’. Dat hadden we eigenlijk niet voor mogelijk gehouden, maar toen dit zich eenmaal voordeed hebben we doorgepakt en zijn we inmiddels verhuisd naar Feusines, in La Douce France. 

Een mooie plek, met een stuk grond en opstallen, voldoende om de diverse ideeën en wensen te kunnen mettertijd te kunnen realiseren. Wat ook heel fijn is, is dat het woonhuis af is en dat we gewoon kunnen gaan leven als we daar aankomen. Deel uit te gaan maken van de samenleving daar en genieten van het Franse Leven.

Natuurlijk werken we verder met onze plannen en zou ik graag een praktijk op deze locatie willen gaan realiseren. Ook heb ik ideeën om retraites te gaan organiseren en bijvoorbeeld camperplekken met de mogelijkheid om behandelingen bij te boeken als je bij ons bent.

We kijken waar de behoeftes liggen, zowel bij jullie als bij de omgeving van ons nieuwe adres.

Wil je op de hoogte blijven, vul dan het contactformulier in.

Ons adres zal zijn:

10 Les Brandes
36160 Feusines.

Neem contact met me op

12 La Brande Feusines
Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?