Ontspanningsmassages

Een ontspanningsmassage zorgt voor innerlijke rust. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ruimte en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

Daarnaast werkt deze massage stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Zoals elke massage zorgt het ook voor een betere afvoer van afvalstoffen en verbetert het de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

De massage is gericht op ontspanning, voor specifieke klachten kun je beter even contact opnemen. Tijdens de ontspanningsmassage let ik dan ook niet op verstoringen in het weefsel en richt ik me 100% op de ontspanning.

Ook om kennis te maken met hoe voetreflextherapie werkt is een ontspanningsmassage een goede start!

Hoe?
Bij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van klassieke massagetechnieken, zoals strijkingen en knedingen. De nadruk ligt hier op vloeiende bewegingen. Er wordt uiteraard gebruik gemaakt van olie.

Waarvoor?
Een ontspanningsmassage kan onder andere helpen bij vermoeidheid, voorkomen van) stress of te hoge spierspanning.

Hoelang?
De duur van de massage kan variëren van 30, 45, of 60 minuten. Eventueel kunt u kiezen uit een heerlijk voetenbad voorafgaand aan deze massage om de intensiteit van de massage nog meer te verhogen.

De massage zelf is erg ontspannend en wordt ondersteund met etherische olie en zachte muziek.